ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η εταιρεία  Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ με έδρα την Αθήνα,διαθέτει παρουσία 30 ετών στον χώρο της εμπορίας και τοποθέτησης τεντών και συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης παντός τύπου.

 Συνδυάζοντας την μακροχρόνια πείρα με την τεχνογνωσία, σας προσφέρουμε εξελιγμένα συστήματα άριστης ποιότητας, τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους, σε προσιτές τιμές.

Η εταιρεία ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ με χρόνια εμπειρία στο χώρο της σκίασης, αναλαμβάνει μελέτη και τοποθέτηση ,στο χώρο σας και στην εργασία σας , άπλες τέντες , αυτόματα συστήματα σκίασης(κασέτα, τεντοπέργκολα, πτυσσόμενες με βραχίονες, κλασικές με αντιρίδες, ριντό – ανεμόπανα) σε μπαλκόνια, ρετιρέ, ταράτσες, αίθρια και γκαράζ, πέργολες, κεραμοσκεπές, καθώς και ειδικές κατασκευές για κάθε απαίτηση.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων τεντών παντός είδους και συστημάτων σκίασης καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών μας. Διαθέτουμε τεντόπανα ελληνικά και εισαγωγής άριστης ποιότητας με πολυετή εγγύηση, σε συνεργασία με κορυφαία εργοστάσια του χώρου για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, τον αέρα ή τη βροχή.