ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η εταιρεία  Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ με έδρα την Αθήνα,διαθέτει παρουσία 30 ετών στον χώρο της εμπορίας και τοποθέτησης τεντών και συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης παντός τύπου.

 Συνδυάζοντας την μακροχρόνια πείρα με την τεχνογνωσία, σας προσφέρουμε εξελιγμένα συστήματα άριστης ποιότητας, τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους, σε προσιτές τιμές.

Η Εταιρία ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ  δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην τοποθέτηση τεντών και συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης παντός τύπου. Με έδρα την Αθήνα, εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος περιοχών, εστιάζοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλα άρχισαν όταν ο ιδρυτής Σπύρος Γκόγκας ξεκίνησε την επιχείρηση πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Το μεράκι, η τεχνογνωσία, το όραμά του και προπαντός η σκληρή δουλειά, έχτισαν ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά, το οποίο ταυτίστηκε με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει διανύσει μια σταθερά ανοδική πορεία, υιοθετώντας συνεχώς νέο εξοπλισμό και αναζητώντας νέες, σύγχρονες λύσεις.


Πέρα από τις επισκευές, η εταιρία ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ φημίζεται επίσης για τα κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικότητας τεντόπανα που διαθέτει, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Συνοπτικά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι:
H πολύχρονη εμπειρία μας, που ξεπερνάει τα 30 χρόνια
Η ποιότητα κατασκευής και αντοχής των υλικών μας
Η άμεση τοποθέτηση της κάθε κατασκευής
Η άμεση υποστήριξη στη συντήρηση και την επισκευή.

Ο ιδρυτής Σπύρος Γκόγκας δημιούργησε μια εταιρία που έγινε συνώνυμη της ποιότητας στο χώρο της τέντας, εξυπηρετώντας καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό πελατών με υπευθυνότητα και συνέπεια.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!