Τέντες κασετίνες

ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η τέντα κασέτα αποτελεί ένα ιδανικό για το χώρο σας σύστημα σκίασης με προηγμένη τεχνολογία για τέλεια προστασία και απόλυτη αισθητική, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά. Η κατασκευή των τεντών κασέτα είναι τέτοια ώστε προστατεύει το πανί και τους βραχίονες,περικλείοντας τους κατά το κλείσιμο μέσα στο κασονέτο, διατηρώντας το έτσι καθαρό δίνοντας του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καθιστώντας την τέντα αόρατη στην πρόσοψη του κτηρίου. Τα μεταλλικά μέρη του συστήματος είναι από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο. Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ

Η τέντα κασέτα αποτελεί ένα ιδανικό για το χώρο σας σύστημα σκίασης με προηγμένη τεχνολογία για τέλεια προστασία και απόλυτη αισθητική,ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά.

Η κατασκευή των τεντών κασέτα είναι τέτοια ώστε προστατεύει το πανί και τους βραχίονες,περικλείοντας τους κατά το κλείσιμο μέσα στο κασονέτο,διατηρώντας το έτσι καθαρό δίνοντας του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καθιστώντας την τέντα αόρατη στην πρόσοψη του κτηρίου.

Τα μεταλλικά μέρη του συστήματος είναι από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο.

ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

 Home Κατασκευαστική Συστήματα Σκίασης Γκόγκα Β.Σ